Lid worden

Via deze website is het mogelijk lid te worden van onze vereniging door middel van het invullen van het aanmeldingsformulier. De aanmelding is pas officieel als het formulier is ondertekend en ingeleverd.

Voordat je lid wordt is het belangrijk dat je ons huishoudelijke reglement hebt bekeken. Daarnaast is het van belang om te weten dat wanneer je lid wordt van de club en competitie gaat spelen, je ook mee gaat draaien in de zaaldienst. Bij iedere thuiswedstrijd verzorgen andere teams dan voor de op dat moment spelende teams voor tellers en een scheidsrechter. Per competitieseizoen is ieder verenigingslid ongeveer 3 keer aan de beurt voor de zaaldienst. Dit wordt onderling geregeld in de teams.

Naast lid worden voor training en competitie is het ook mogelijk om alleen trainingslid te worden. De contributieprijzen zijn hier ook op aangepast. Voor deze mogelijkheid is er plek in het recreantenteam, maar wanneer je een voorkeur hebt voor een bepaald team dan kan daar ook naar gekeken worden.

Spelend in het recreantenteam is er geen verplichting tot zaaldienst. Wanneer je lid wordt van de vereniging dan ontstaat er een samenwerkingsverband voor onbepaalde tijd. Zolang de secretaris geen teken van afmelding heeft ontvangen, dan loopt de verplichting tot contributiebetaling gewoon door.

Heeft de site en de vereniging je enthousiast gemaakt voor volleybal dan nodigen wij je van harte uit om een keer mee te trainen en heten we je van harte welkom bij volleybalvereniging Actief!