Vertrouwenscontactpersonen

Volleybalvereniging Actief doet er alles aan een gezellig en veilig sportklimaat te creƫren. Er worden maatregelen genomen om vervelende situaties te voorkomen, zoals bijv. het verplicht stellen van een VOG voor trainers die met jeugdspelers werken. Ook het actief communiceren van normen en waarden kan hieraan bijdragen.

Natuurlijk moeten normen en waarden en hoe we met elkaar omgaan, gedragen worden door de leden zelf. Door het goede voorbeeld te geven en kaders te stellen proberen we dit te waarborgen.
Ongewenst gedrag en seksuele intimidatie kunnen in alle organisaties voorkomen. Volleybalvereniging Actief hecht veel waarde aan het zorgvuldig en respectvol met elkaar omgaan.

Het bestuur is primair verantwoordelijk voor gezonde sport- en omgangsrelaties. Ieder lid, medewerker en vrijwilliger is medeverantwoordelijk. Het bestuur heeft hiervoor twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld om problemen met betrekking tot ongewenst gedrag en seksuele intimidatie bespreekbaar te maken binnen de vereniging en het gevoel te hebben er niet alleen voor te staan. Dit geldt ook voor een eventuele veroorzaker/aangeklaagde. Deze kunnen worden bereikt met de volgende email adressen:

Maaike Schierbeek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klaas Snijder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.